Inloggen

Trainingstijden

 • dinsdag
  16.30-19.30
 • donderdag
  16.30-19.30
 • vrijdag
  16.30-19.30
 • zondag
  9.30-12.00
 • zondag (divisie dames)
  12.00-14.00
 • zondag (divisie heren)
  14.00-16.00

Sponsors

Welkom op de website van Volleybal Brabant

Heb je volleybaltalent en wil je dat talent verder ontwikkelen?
Dan is het volleybal Brabant iets voor jou!

Bekijk voor alle informatie over onze organisatie en ons aanbod deze website. Mocht u op zoek zijn naar extra informatie of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

TOP-sportdag

Tijdens deze sportdag zullen talentvolle sporters uit verschillende takken sport, ervaren onder begeleiding van topsportcoaches, hoe het is om een andere sport te beoefenen. Dit omdat het in eerste plaats vooral heel erg leuk is voor de sporters! Daarnaast doen we dit omdat er recent steeds meer bewijs opduikt dat het voor talentvolle sporters beter is om veelzijdig te bewegen. De kans op sportief succes op de langere termijn vergroot als we verschillende sportbewegingen doen tijdens trainingen. Tijdens deze dag gaan we de volgende sporten beoefenen; basketball, rugby, atletiek, kickboksen, grondvormen van bewegen en natuurlijk volleyballen. Daarnaast zullen er twee sprekers komen, een inspiratiesessie met Austin Smith en mental coaching van Gijs van Helvoort.

Kortom een mooi en leerzaam evenement waar Volleybal Brabant graag aan deelneemt! We wensen de sporters veel plezier en succes.

Zoeken

Contact

Door het versturen van onderstaand contactformulier bevestig ik dat ik op de hoogte ben van de privacyverklaring van Volleybal Brabant en dat ik ga akkoord ben met het verwerken van onderstaande persoonlijke gegevens door Volleybal Brabant.

Voer uw naam in aub
Voer uw telefoonnummer in aub
Voer uw email in aub Uw email is niet geldig
Voer aub uw bericht in