Inloggen

Trainingstijden

 • dinsdag
  16.30-19.30
 • donderdag
  16.30-19.30
 • vrijdag
  16.30-19.30
 • zondag
  9.30-12.00
 • zondag (divisie dames)
  12.00-14.00
 • zondag (divisie heren)
  14.00-16.00

Sponsors

Welkom op de website van Volleybal Brabant

Heb je volleybaltalent en wil je dat talent verder ontwikkelen?
Dan is het volleybal Brabant iets voor jou!

Bekijk voor alle informatie over onze organisatie en ons aanbod deze website. Mocht u op zoek zijn naar extra informatie of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Internationaal Mini Toernooi 2018

   

We gingen al vroeg naar een Internationaal Mini-toernooi in de Activia hal in St. Anthonis. Voor het toernooi hadden we ons goed voorbereid tijdens de trainingen. Na het rijden kwamen we bij de hal aan. We moesten even wachten tot we konden beginnen maar dat was niet erg, zo konden we alles bekijken. In het begin moesten we bij de vlag van je and gaan staan, voor ons de Nederlandse vlag. De landen die meededen waren: Nederland, België, Duitsland en Roemenië. Met onze vlag gingen we een rondje lopen in de zaal en werden we voorgesteld aan het publiek, dit was heel leuk! Daarna begonnen we met opwarmen. Eenmaal opgewarmd mochten we beginnen met de eerste wedstrijd van de dag. De wedstrijden warten heel leuk en ook best spannend om te spelen! Het was een hele leuke dag en we hebben veel geleerd, met dank aan onze goede trainer Ger en onze coach van die dag Eliza!

Groetjes Lisette

 

Zoeken

Contact

Door het versturen van onderstaand contactformulier bevestig ik dat ik op de hoogte ben van de privacyverklaring van Volleybal Brabant en dat ik ga akkoord ben met het verwerken van onderstaande persoonlijke gegevens door Volleybal Brabant.

Voer uw naam in aub
Voer uw telefoonnummer in aub
Voer uw email in aub Uw email is niet geldig
Voer aub uw bericht in