Inloggen

Trainingstijden

 • dinsdag
  16.30-19.30
 • donderdag
  16.30-19.30
 • vrijdag
  16.30-19.30
 • zondag
  9.30-12.00
 • zondag (divisie dames)
  12.00-14.00
 • zondag (divisie heren)
  14.00-16.00

Sponsors

Welkom op de website van Volleybal Brabant

Heb je volleybaltalent en wil je dat talent verder ontwikkelen?
Dan is het volleybal Brabant iets voor jou!

Bekijk voor alle informatie over onze organisatie en ons aanbod deze website. Mocht u op zoek zijn naar extra informatie of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Steengoed Cup 2018

In de eerste wedstrijd hadden we moeite met communiceren, omdat we voor het toernooi nog niet zoveel in teamverband hadden gespeeld. Deze wedstrijd hebben we dan ook verloren.

In de loop van de dag werden we communicatief beter en zo kwamen er ook gewonnen wedstrijden op onze naam te staan. De wedstrijden waren heel leerzaam en leuk. Tussen de wedstrijden hebben we met het gehele team beelden teruggekeken om zo te leren van onze fouten. 

Na het avondeten in de sporthal zijn we naar het internaat gelopen waar we sliepen. 's-Avonds hebben we daar een hele gezellige en leerzame avond gehad, waarin we veel hebben gelachen, spelletjes hebben gespeeld en de dag hebben geëvalueerd.

Zaterdagochtend moesten we al vroeg opstaan om weer terug te wandelen naar de Steengoed Arena, waar ons ontbijt klaar stond. Al vlug stond onze eerste wedstrijd van die dag op het programma. Deze dag hebben we de goede ontwikkeling van de eerste dag kunnen voortzetten. Met hier en daar nog wisselend spel, hebben we beide wedstrijden gewonnen en heeft de evaluatie van de avond ervoor dus zin gehad! Na onze wedstrijden hebben we gekeken naar de dames- en herenfinale. 

Na de prijsuitreiking, waar Kyra ook nog genomineerd werd voor MVP,  is iedereen met een tevreden 5e plaats naar huis gegaan.

   

Al met al hebben we twee hele leuke dagen gehad in België en was dit een geslaagd toernooi. HUTS!!! Tot volgend jaar:)

groetjes Eline en Senne

 

 

Zoeken

Contact

Door het versturen van onderstaand contactformulier bevestig ik dat ik op de hoogte ben van de privacyverklaring van Volleybal Brabant en dat ik ga akkoord ben met het verwerken van onderstaande persoonlijke gegevens door Volleybal Brabant.

Voer uw naam in aub
Voer uw telefoonnummer in aub
Voer uw email in aub Uw email is niet geldig
Voer aub uw bericht in