Inloggen

Trainingstijden

 • dinsdag
  16.30-19.30
 • donderdag
  16.30-19.30
 • vrijdag
  16.30-19.30
 • zondag
  9.30-12.00
 • zondag (divisie dames)
  12.00-14.00
 • zondag (divisie heren)
  14.00-16.00

Sponsors

Visie

Wij richten ons specifiek op de individuele ontwikkeling van spelers en speelsters, waarbij volleybaltechniek centraal staat. Je wordt zo breed mogelijk opgeleid.

Het programma dat wij aanbieden bestaat uit techniek-, core-stability- en  beach trainingen gedurende 30 weken indoor trainingen en 10 weken Beach trainingen tijdens het volleybalseizoen. De trainingen zullen begin september starten en lopen door  het gehele jaar. Er wordt gewerkt via een jaarplanning waarbij de verschillende technische en tactische aspecten in blokken worden getraind. De vorderingen worden in een rapport aangeboden en individueel besproken met het volleybaltalent.
Tijdens trainingen maken wij gebruik van video i-pad techniek en gebruik van divers trainingsmateriaal waaronder de AcuSpike.

Volleybal Brabant werkt zonder winstoogmerk en is gericht op de totale ontwikkeling van het individueel volleybaltalent!

Volleybal Brabant is een aanvulling op je clubtrainingen.

Zoeken

Contact

Door het versturen van onderstaand contactformulier bevestig ik dat ik op de hoogte ben van de privacyverklaring van Volleybal Brabant en dat ik ga akkoord ben met het verwerken van onderstaande persoonlijke gegevens door Volleybal Brabant.

Voer uw naam in aub
Voer uw telefoonnummer in aub
Voer uw email in aub Uw email is niet geldig
Voer aub uw bericht in